Benefiční fotbalový zápas v Mackovicích: tradiční setkání, které pomáhá

Už je milou tradicí potkávat se na benefičním fotbalovém zápase v Mackovicích. Tento rok už po třetí a i tentokrát se i díky místnímu fotbalovému klubu Stará garda Mackovice pomáhalo sdružení rodičů dětí s PAS Buďme v tom spolu.

Tak jako loni i tento rok jsme předali šek na 30 000 Kč. Sdružení peníze využije nejenom pro volnočasové aktivity pro děti, ale i na přednášky pro veřejnost o problematice autismu.

Radost a solidarita na hřišti

Benefiční zápas v Mackovicích se stal očekávanou událostí nejen pro místní komunitu, ale i pro široké okolí. Atmosféra byla naplněna radostí, nadšením a především solidaritou. Diváci mohli vidět napínavé sportovní klání a zároveň přispět na dobrou věc.

Podpora sdružení Buďme v tom polu

Sdružení Buďme v tom Spolu, které se zaměřuje na pomoc rodičům dětí s poruchou autistického spektra (PAS), získává prostředky na své aktivity právě díky takovýmto akcím. Třicet tisíc korun, které byly letos předány, pomůže financovat nejenom volnočasové aktivity pro děti, ale také vzdělávací přednášky pro veřejnost. Tyto přednášky jsou klíčové pro šíření povědomí o autismu a podporu inkluze dětí s PAS ve společnosti.

Poděkování a výhled do budoucna

Velké poděkování patří všem, kteří se na organizaci a průběhu benefičního zápasu podíleli. Bez podpory místního fotbalového klubu Stará garda Mackovice, dobrovolníků a štědrých dárců by tato akce nemohla proběhnout.

Těšíme se na další ročník a věříme, že tato krásná tradice bude pokračovat i v následujících letech. Společně můžeme dokázat mnoho a pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují.

Máte dotazy?

Kontaktujte nás

Ať už máte nápad, jak podpořit naši nadaci, nebo nám chcete jen zanechat vzkaz, jsme tu rádi pro vás.